Helaas, aan al het goede komt een eind.

Wie had gedacht dat de triathlonsport zoveel los kon maken in Aalten en (wijde) omgeving? De Triathlon Aalten heeft sinds 2016 elk jaar honderden deelnemers kennis laten maken met de klassieker van zwemmen- fietsen- lopen. Ieder jaar enthousiaste reacties en deelnemers van alle soorten en maten. Maar nu is de finish bereikt.

De organisatie van de Triathlon Aalten zet er een punt achter. Met alles wat er nodig is om een triathlon te organiseren is het lastig geworden om dit rendabel te houden. Daarnaast is ook blauwalg in de Slingeplas, zoals afgelopen editie, een probleem.

Daarom willen wij op deze wijze alle sponsoren en vrijwilligers, die ons op welke manier dan ook hebben gesteund en/of hebben geholpen hartelijk bedanken.

Dat maakt wel dat de afgelopen editie, waar we het zwemmen moesten schrappen, ons niet helemaal een tevreden afsluiting biedt. Dus we hebben het idee opgevat om als finale een virtuele triathlon-editie neer te zetten. Nog één keer er voor gaan, op alle fronten, in het water, op de fiets en rennend. 

Doe je mee? Zodra het Slingeplaswater weer helemaal top is, zetten we de editie open. Dat wil zeggen, dan heb je een week de tijd om op en rond de Slingeplas het parcours af te leggen. Upload je tijd naar onze website. En aan het eind van die week publiceren wij de uitslagenlijst. 

Wanneer exact? Hou onze Triathlon Aalten-socials in de gaten. Daar maken we binnenkort de wedstrijdweek bekend. 

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.