OWM Jeugdzwemloop

De OWM Achterhoek Jeugdzwemloop vindt plaats op het zelfde parcours als de Triathlon. De start is een kwartiertje voor de Triathlon afstanden, dus publiek verzekerd. Je zwemt 200 meter en daarna is het 2,5 km hardlopen.

Het zwemmen start op het strand van de Slingeplas en het parcours gaat om de eerste boeien van de grote ronde. Dicht bij het strand dus, ondiep water en met extra toezicht. Als je het water uitkomt wordt je tijd gemeten d.m.v. je chip. Hierna loop je 1 rondje om de Slingeplas en je finisht in de grote finishstraat. Ook hier wordt je tijd weer gemeten.

Zwemparcours Jeugdzwemloop

Je mag de zwemloop ook samen met een vriendje/vriendinnetje doen. Na het zwemmen geef je dan de chip aan je maatje en die rent als een haas naar de finish. Iedereen die aan de OWM Achterhoek Jeugdzwemloop meedoet ontvangt een leuk aandenken.

Looproute Jeugdzwemloop

 

Wij rekenen slechts € 2,- p.p. voor de deelname. Je betaald daarnaast € 3,- voor een daglicentie van de triathlonbond. Voor de huur van de chip wordt ook € 3,- gerekend. Doe je alleen mee, dan betaal je dus € 8,-. Doe je een estafette met je maatje, dan betaal je samen € 10,-. Heb je al een licentie of een chip, dan hoef je daar natuurlijk nu niet voor te betalen.

Let op, het is belangrijk dat je goed kunt zwemmen, minimaal in bezit van diploma A en B.

Wil je meedoen: inschrijven kan alleen online, tot en met donderdag 31 mei.