Het parcours van de semi-virtuele sloteditie

In deze semi-virtuele editie is het parcours iets anders dan in een normale 1/8 editie. Onder de afbeelding volgt meer uitleg.

Het zwemparcours begint op het andere strand aan de rechterzijde bij het hek (hier hangt een bord) en eindigt bij de finish van de “normale start”. Dit is een afstand van ongeveer 600 meter.

Het fietsparcours lijkt hetzelfde, maar LET OP deze gaat de andere kant op (dit omdat er op het fietspad langs de Hamalandroute met de rijrichting mee moet worden gefietst).

De start van het fietsparcours is op de weg aangegeven en ligt op de Ooievaarsdijk. Het parcours is voorzien van bewegwijzering op de weg door middel van pijlen en ons logo. Omdat deze editie alleen een 1/8 afstand is, fiets je twee rondes, in totaal 20 km. Ook de finish (na het 2e rondje) is op de weg aangegeven en ligt op de Pastoorsdijk.

Het loopparcours is zo goed als ongewijzigd, de slinger op het finishterrein is bij de semi-virtuele editie niet nodig. Zowel de start als de finish liggen op het terrein van de Slingeplas en is op de weg aangegeven. Deze ronde is ruim 2 km en die loop je dus ook twee keer.

Nadat je de drie onderdelen hebt afgerond kun je jouw gegevens en jouw tijden invullen in het registratieformulier. (Als je geen sporthorloge hebt dat onder water mag dan kun je in dit formulier ook de tijd invullen met een foto als bewijs).

Het deelnemen is op eigen risico. Daarnaast is het parcours niet afgezet en ben je dus een gewone verkeersdeelnemer. Houd je daarom aan alle normaal geldende verkeersregels.

Succes en we hopen dat je meedoet!