Clinics

Ook in 2019 zijn er weer clinics!

Zwemmen…

Zwemclub Natare Aalten heeft sinds februari weer een speciale zwemclinic. Elke dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur in Zwembad ’t Walfort. Hiervoor hoef je geen lid te worden van de vereniging. Meer info en het inschrijfformulier vind je op de website van Natare.

Alles in één…

Leefstijlcoach en triatlete Denise van der Donk uit Groenlo verzorgt een clinic samen met atletiektrainer Gerben Duenk uit Aalten. Hierin komen zwemmen, fietsen en hardlopen aan bod. En niet te vergeten, ook tips voor een betere wissel. De clinic bestaat uit vier trainingen:

  • Zondag 7 april: hardlooptraining techniek en interval op de atletiekbaan van AVA ’70 in Aalten.
  • Zondag 12 mei: fietstraining techniek, materiaal en het oefenen van de wissels op de wielerbaan van De Peddelaars Sportpark Zuid in Aalten.
  • Zondag 26 mei: koppeltraining fietsen en hardlopen en vragen en informatie rondom sport & voeding.
  • Zondag 9 juni: training over zwemmen in open water en een mini-triathlon bij de Slingeplas in Bredevoort.

Aanmelden kan via www.ikkanhetaan.nl, of telefonisch via 06- 13035818. Kosten: 50,- euro. Er is plek voor maximaal 15 personen.

Jeugdclinic…

Denise van der Donk geeft ook een clinic speciaal voor de jeugd die meedoet aan de OWM Zwemloop. Deze run bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit alleen zwemmen en lopen en is voor de jeugd tot en met 14 jaar. De clinic wordt gegeven op zaterdag 8 juni van 11.15- 12.30 uur. Wie zich heeft ingeschreven voor de OWM Zwemloop mag gratis meedoen aan deze clinic. Aanmelden via www.ikkanhetaan.nl.