Doe mee met de ultieme slotstrijd: de virtuele Triathlon Aalten

Goed nieuws: nog één keer kun je de Triathlon Aalten doen!

Als afsluiting van hele mooie triathlonjaren in de Achterhoek organiseren we een virtuele Triathlon Aalten. Het kan nu omdat de waterkwaliteit inmiddels weer goed is.

Wat ga je doen? Je gaat zwemmen, fietsen en hardlopen op en rond de Slingeplas zoals bij een normale 1/8 triathlon. Alleen doen we dat niet allemaal tegelijk. In de week van 12 tot en met 20 augustus 2023 leg je zelfstandig het parcours op één dag af en geef je je tijden aan ons door. Dat loopt via de app Strava en hoe dat precies gaat, dat lees je onder het kopje ‘inschrijven’ en onder het kopje ‘parcours’.

Let op, de parcoursen van het zwemmen en fietsen zijn iets anders, dus bekijk dat goed op deze website. En weet: je doet mee op eigen risico. Het parcours is wel aangeduid met pijlen, maar het is niet afgesloten, dus je bent een gewone verkeersdeelnemer. In de dagen na 20 augustus publiceren we een uitslagenlijst. Op deze manier hopen we er een sportief hoogtepunt van te maken.

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.