‼️UP-DATE TRIATHLON AALTEN ‼️

Tot onze grote spijt zijn de afgelopen drie zwemwatermetingen van de Slingeplas negatief voor Triathlon Aalten. Met deze waardes mogen en kunnen wij geen zwemonderdeel aanbieden in onze Triathlon. We hebben alle andere opties overwogen maar komen tot de conclusie dat wanneer de waardes niet verbeteren we een Run-Bike-Run moeten organiseren. 19 juni is de laatste meting voor de triathlon en daar moeten we dan ook op wachten. Hierdoor hopen wij 20 juni goed nieuws te kunnen melden. Mocht dit niet zo zijn hebben wij toch een mooi alternatief doormiddel van een Run-Bike-Run. De zwemloop wordt dan een hardloopwedstrijd. Elke nieuwe meting wordt gepubliceerd op;

https://www.zwemwater.nl

Houdt onze socials en website in de gaten voor het laatste update.

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.