Doe mee, meld je nu aan!

In juni aanstaande is er een semi-virtuele editie van de GUV Triathlon Aalten. Semi-virtueel, want je doet het op je eigen moment, maar wel op het bekende parcours op en rond de Slingeplas in Bredevoort.

Aanmelden is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier op deze website. Deelname is gratis.

Er is in deze editie één afstand: alleen een 1/8 triathlon.

Wie mee doet, doet dat via de app Strava. Zo kunnen wij uiteindelijk een mooie uitslagenlijst samenstellen. Is die ook betrouwbaar? Wij gaan uit van sportieve eerlijkheid van onze deelnemers en via Strava is deelname enigszins controleerbaar. Strava kun je aanzetten via een sporthorloge. Of als je die niet hebt, dan via je mobiel. Hoe doe je dat dan met zwemmen? Als je geen sporthorloge hebt, dan kun je je mobiel in een zwemboei stoppen of je zwemtijd naderhand handmatig invoeren.

De wedstrijdweek is van zaterdag 5 juni tot en met zondag 13 juni. Ergens in die week kies je je eigen moment om het parcours af te leggen. Je registreert elk onderdeel apart. De tijden van ieder onderdeel tellen wij bij elkaar op. Pauze houden tussen de onderdelen door is in deze constructie dus mogelijk, maar we vragen je wel om de drie onderdelen op één en dezelfde dag te doen.

Het lijkt zo weer een beetje op een echte wedstrijd. Eindelijk weer eens! Om dat gevoel nog iets completer te maken, sturen we je vooraf een startnummer toe. Dan lijkt en voelt het nòg iets echter.

Maar let op: dit startnummer is geen vrijbrief om blind over het parcours te sjezen. Het parcours is niet afgezet en er zijn geen verkeersregelaars. Je bent tijdens deze semi-virtuele editie een gewone verkeersdeelnemer, die zich aan de normaal geldende verkeersregels moet houden!

Waar exact start je? Wij als organisatie zorgen dat er in de wedstrijdweek bordjes of paaltjes op het terrein staan, die je helpen het parcours op de juiste manier af te leggen. Succes alvast!!!

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.