We gaan het doen: semi-virtueel!

Er komt een triathlon, in juni 2021, jazeker! Het wordt een semi-virtuele editie van de GUV Triathlon Aalten. Dat wil zeggen: het parcours staat vast, op en rond de Slingeplas. Maar iedere deelnemer kiest zijn eigen starttijd, binnen de periode van 5 t/m 13 juni. Na die week volgt een uitslagenlijst via Strava.

Meedoen? Voor deze editie loopt de inschrijving niet via de NTB.  Op deze website komt binnenkort een aanmeldformulier. Daarin vragen we je om je voornaam, achternaam, je Strava-naam, telefoonnummer en liefst ook de dag en het tijdstip waarop je denkt de triathlon te gaan doen. Waarom willen we dat weten? Omdat als de belangstelling op een bepaald dagdeel erg groot is, we dan tijdzones gaan aanwijzen om drukte te spreiden. Er is alleen een 1/8 triathlon mogelijk en het zwemparcours wijkt iets af; exacte informatie hierover volgt nog.

We laten het zoveel mogelijk voelen als een echte wedstrijd, ondanks dat we elkaar misschien niet eens zien. Wie zich aanmeldt, krijgt vooraf een startnummer thuis gestuurd. Als je Strava-upload kloppend is wat betreft datum en parcours, dan kom je in de uitslagenlijst èn we voorzien je van een aandenken aan deze unieke editie. Winnaars in de verschillende categorieën worden -waarschijnlijk per post- van een leuk prijsje voorzien. Let wel: het parcours is in deze week niet afgezet, dus je bent een gewone verkeersdeelnemer die zich aan de regels moet houden; deelname is op eigen risico!

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.