Streep erdoor en tot volgend jaar!

Strengere maatregelen zijn van kracht in de strijd tegen het coronavirus. En die maatregelen lopen tot zeker 1 juni. Op het moment dat dat bericht vanuit Den Haag kwam, hebben wij als organisatie de knoop doorgehakt: op 7 juni moeten wij geen triathlon willen organiseren. We gaan hier niet treurig over doen, want er zijn veel ergere dingen op dit moment. We doen ook niet aan uitstel, nee, we gaan gewoon in juni 2021 weer een mooie nieuwe triathlon neerzetten.

Voor wie zich al had ingeschreven is er de vraag: krijg ik mijn geld terug? Volgens NTB-regels zijn wij bij overmacht, zoals nu het geval is, niet verplicht om inschrijfgeld terug te betalen. Maar een triathlon-inschrijving is prijzig en we zien jullie als sporters graag volgend jaar terug. Dus na wat rekenen met onze vaste kosten en al gemaakte kosten komen we uit op het volgende: iedere inschrijver krijgt ruim de helft van het geld terug. Dit bedrag wordt door de NTB op je rekening teruggestort. Je hoeft hier zelf niet achteraan. Heb wel even geduld, want de NTB is nu nogal druk met afgelaste evenementen.

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.