Triathlonclinic van start! En aanhaken kan nog ;-)

De eerste dapperen zijn van start: sporters met een beetje ervaring die zoeken naar begeleiding en tips om tot een triathlon te komen. Afgelopen zondag was de eerste van in totaal vier clinics. En aanhaken kan nog! Zondag 12 mei is de volgende. Die gaat over het fietsen, de techniek, het materiaal en het oefenen van ‘de wissels’. Op zondag 26 mei draait het om de combinatie van fietsen en hardlopen. En de laatste is op 9 juni. Dan volgen er tips over het zwemmen in open water en wordt er ook een mini-triathlon afgelegd. Tijdens elke clinic is er ook ruimte voor vragen over voeding, want dat is de specialiteit van Denise van der Donk die de clinics geeft. Aanmelden en meer informatie op www.ikkanhetaan.nl.

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.