Voor de kids is er de OWM Zwemloop!

Ben je nog te jong om mee te doen aan de triathlon? Dan is er voor jou op Vaderdag de OWM Zwemloop. Hier mag je vanaf 8 jaar al aan meedoen!

Vanaf het strand sprint je het water in en zwem je 200 meter. Aan de andere kant van het strand kom je het water weer uit en moet je je zwemslag verruilen voor de benenwagen. Ren naar de wisselzone. Trek zo snel mogelijk je hardloopkleren aan en ren 2,5 kilometer rondom de Slingeplas.

Schrijf je je in vóór 26 mei, dan mag je zelfs gratis meedoen aan twee clinics. Het is de Groenlose atlete Denise van der Donk die die clinics geeft, op de zaterdagen 2 en 9 juni, bij de Slingeplas. Meer informatie op www.ikkanhetaan.nl.

Inschrijven doe je op www.triathlonaalten.nl. (Daginschrijving is niet mogelijk).

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.