OWM Achterhoek Verzekeringen sponsort Jeugdzwemloop!

We beginnen het jaar met maar liefst 2 goede berichten!

logo

GUV Triathlon Aalten zal dit jaar uitgebreid worden met een Mini-Zwemloop voor jeugd van 8 t/m 14 jaar! Het 2e goede bericht is dat OWM Achterhoek Verzekeringen heeft aangeboden de naamsponsor van deze zwemloop te zijn. Wij zijn daar heel blij mee!

De OWM Achterhoek Jeugdzwemloop vindt plaats op het zelfde parcours als de Triathlon. De start is een kwartiertje voor de Triathlon afstanden, dus publiek verzekerd. Je zwemt 200 meter en daarna is het 2,5 km hardlopen.

Het zwemmen start op het strand van de Slingeplas en het parcours gaat om de eerste boeien van de grote ronde. Dicht bij het strand dus, ondiep water en met extra toezicht. Als je het water uitkomt word je tijd gemeten d.m.v. je chip. Hierna loop je 1 rondje om de Slingeplas en je finisht in de grote finishstraat. Ook hier word je tijd weer gemeten. Je mag de zwemloop ook samen met een vriendje/vriendinnetje doen. Na het zwemmen geef je dan de chip aan je maatje en die rent als een haas naar de finish. Iedereen die aan de OWM Achterhoek Jeugdzwemloop meedoet ontvangt een leuk aandenken.

Doe jij dit jaar ook mee met de OWM Achterhoek Jeugdzwemloop?

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.